Προϊόντα για σε σκόνη (1922)

Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Χλωρέλλας; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Χλωρέλλα-σκόνη: Η χλωρέλλα είναι ένα μονοκύτταρο μικροάλγος που αναπτύσσεται φυσικά σε γλυκά νερά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα είδος φυτοπλαγκτού (ελεύθερα πλωτά υδρόβια φυτά που παράγουν την ενέργειά τους από το ηλιακό φως με τη βοήθεια της πράσινης φωτοσυνθετικής χρωστικής χλωροφύλλης). Το όνομα χλωρέλλα προέρχεται από την ελληνική λέξη χλωρός, που σημαίνει πράσινο-κίτρινο. Χαρακτηριστικά της χλωρέλλας: Οι αποικίες χλωρέλλας μπορούν να προσδώσουν στα ύδατα μια ζωντανή πράσινη απόχρωση λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε χλωροφύλλη. Η χλωρέλλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, σίδηρο και κάλιο. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση φυσιολογικών οστών. Ο χαλκός μεταφέρει οξυγόνο μέσω του σώματος, υποστηρίζει επίσης τις γνωστικές λειτουργίες, το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην κόπωση. Το κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη λειτουργία των μυών και στη διατήρηση φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού - Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού

Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού - Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού

Προέλευση και ιστορία Ο κρεμμύδι είναι ένα βολβώδες φυτό και σχετίζεται με το σκόρδο και το πράσο. Αυτά τα βολβώδη φυτά αποθηκεύουν τροφή σε έναν βολβό που επιβιώνει το χειμώνα και έτσι μπορούν να είναι τα πρώτα φυτά που εμφανίζονται την άνοιξη. Το φυτό του κρεμμυδιού αναπτύσσεται από σπόρους, και το πρώτο έτος σχηματίζεται ο βολβός. Από γραπτά που χρονολογούνται γύρω στο 3000 π.Χ. προκύπτει ότι το κρεμμύδι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά σε περιοχές της Ασίας. Τελικά, το κρεμμύδι έφτασε και στην Αίγυπτο, από όπου προέρχονται και αυτά τα κομμένα κρεμμύδια. Οι οικοδόμοι των πυραμίδων έπαιρναν κρεμμύδια ως μερίδιο, καθώς χρησίμευαν ως τροφή και φάρμακο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς τον άλλο κόσμο. Γεύση και χρήση Το κρεμμύδι χρησιμοποιείται παγκοσμίως στην κουζίνα ως λαχανικό και υπάρχει σε διάφορες μορφές και χρώματα. Τα κρεμμύδια έχουν έντονη γεύση και άρωμα, που μειώνονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης. Αυτά τα βιολογικά κρεμμύδια αποξηραίνονται και αλέθονται σε σκόνη. Η σκόνη κρεμμυδιού παρασκευάζεται από το λευκό κρεμμύδι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο για φρέσκα...
ΟΡΓΑΝΙΚΗ υγρή εκχύλιση τζίνσενγκ; εκχύλισμα σκόνης τζίνσενγκ 4:1; - Chem2Market GmbH

ΟΡΓΑΝΙΚΗ υγρή εκχύλιση τζίνσενγκ; εκχύλισμα σκόνης τζίνσενγκ 4:1; - Chem2Market GmbH

Το τζίνσενγκ είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική, ιδιαίτερα στην ασιατική κουλτούρα, λόγω των πιθανών οφελών για την υγεία. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Αλκαλοποιημένη Σκόνη Κακάο Βιολογική Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο είναι εγγενείς στη Νότια Αμερική. Τα δέντρα κακάο (Theobroma) παράγουν κάψες μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε κάψα περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι κάψες ανοίγονται και αδειάζονται. Η απομακρυσμένη πάστα αφήνεται στη συνέχεια να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάο αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο Κακάο Το ολλανδικό (αλκαλικό) κακάο διαφέρει από το κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και το αλκαλικό κακάο ονομάζεται επίσης κακάο Dutched στις Η.Π.Α. Το φυσικό κακάο πλένεται με διάλυμα ανθρακικού καλίου, το οποίο εξουδετερώνει το οξύ στο κακάο. Επειδή ...
Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική - Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική

Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική - Πρωτεΐνη Σκόνη Λιναριού GD Ανοιχτό Χρυσό 33% Βιολογική

Γιατί σπόροι λιναριού; Οι σπόροι λιναριού είναι πηγή του ωμέγα 3 λιπαρού οξέος που ονομάζεται άλφα-λινολενικό οξύ, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Είναι η πιο άφθονη διατροφική πηγή αυτού του απαραίτητου λιπαρού οξέος. Επιπλέον, οι σπόροι λιναριού περιέχουν πρωτεΐνη, διάφορες βιταμίνες B και είναι πολύ πλούσιοι σε μέταλλα όπως η θειαμίνη, το μαγνήσιο, το κάλιο και ο φώσφορος. Εφαρμογές των σπόρων λιναριού Οι σπόροι λιναριού είναι πολύ πλούσιοι σε φυτικές ίνες. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ροφήματα και υποκατάστατα γευμάτων για άτομα που γυμνάζονται πολύ ή θέλουν να πάρουν βάρος.
Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού - Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού

Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού - Βιολογική Σκόνη Φλούδας Λεμονιού

Προέλευση Η σκόνη από φλούδα λεμονιού παρασκευάζεται από τη φλούδα του λεμονιού. Το λεμόνι είναι ένας καρπός της λεμονιάς (Citrus Limonum). Το λεμόνι προέρχεται από την Ασία, αλλά σήμερα είναι πολύ διαδεδομένο γύρω από τη Μεσόγειο και την Αμερική. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού προέρχεται από τη Χιλή. Η φλούδα λεμονιού περιέχει 10 φορές περισσότερα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τον χυμό του λεμονιού. Θρεπτικά συστατικά και χρήση Η σκόνη φλούδας λεμονιού περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνες A και C, καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Επιπλέον, η φλούδα λεμονιού περιέχει επίσης κάλιο και βήτα-καροτένιο. Στη σκόνη αυτή χρησιμοποιούνται τόσο το κίτρινο όσο και το λευκό τμήμα της φλούδας, γεγονός που μπορεί να της δώσει πικρή γεύση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C σε συνδυασμό με τα παρόντα φλαβονοειδή καθιστούν αυτό το προϊόν μια υγιεινή προσθήκη σε κάθε γεύμα. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού μπορεί να προστεθεί σε πολλές διαφορετικές συνταγές, όπως σε σαλάτες, σε επιδόρπια, σε ψητά…
Εκχύλισμα σκόνης σταφίδας 10:1; εκχύλισμα σκόνης σταφίδας 5:1 - Chem2Market GmbH

Εκχύλισμα σκόνης σταφίδας 10:1; εκχύλισμα σκόνης σταφίδας 5:1 - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: για τρόφιμα Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Φρούτο Εκχυλιστικό: Αλκοόλη & νερό Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Vaccinium uliginos Οι σταφίδες περιέχουν πλούτο υγιεινών συστατικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, των ινών, των αντιοξειδωτικών και των ανθοκυανινών, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προώθηση της συνολικής υγείας. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Ασερόλα Φασόλι πεδίου Φτερό πεδίου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάν Άλφα λιποϊκό οξύ Αμλά Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΒΙΟ Φύλλο σημύδας ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά ΒΙΟ Τσουκνίδα ΒΙΟ Μπρόκολο ΒΙΟ Τσάγκα ΒΙΟ Χλωρέλλα ΒΙΟ Κράνμπερι ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού ΒΙΟ Τζίνσενγκ ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ ΒΙΟ Λάχανο
Εκχύλισμα σκόνης κόκκινου τριφυλλιού 4:1; εκχύλισμα σκόνης κόκκινου τριφυλλιού 40% - Chem2Market GmbH

Εκχύλισμα σκόνης κόκκινου τριφυλλιού 4:1; εκχύλισμα σκόνης κόκκινου τριφυλλιού 40% - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: μόνο για NEM Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Άνθος; Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό; Φορέας: μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Trifolium pratense L Η κόκκινη τριφύλλι χρησιμοποιείται για τους φυτοχημικούς της ενώσεις, ειδικότερα τις ισοφλαβόνες, οι οποίες εκτιμώνται και χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή βοτανοθεραπεία για πιθανές υγειονομικές ωφέλειες. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Βιολογική Σκόνη Σκόρδου

Βιολογική Σκόνη Σκόρδου

Σκόρδο (Allium sativum) Η οργανική σκόνη σκόρδου από την VehGro είναι 100% φυσική, χωρίς πρόσθετα. Η σκόνη σκόρδου είναι σκόρδο που έχει αποξηρανθεί και αλεστεί. Εκτός από το ότι είναι μια εξαιρετική καρύκευση, το σκόρδο είναι επίσης πολύ καλό για την υγεία σας. Είναι πηγή βιταμινών και μετάλλων. Η σκόνη σκόρδου έχει ελαφρώς πιο ήπια γεύση από το φρέσκο σκόρδο, αλλά είναι πολύ συμπυκνωμένη. Έτσι, χρειάζεστε μόνο λίγο για να δώσετε γεύση σε ένα πιάτο! Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Κατανάλωση εντός ενός έτους από την αγορά.
Εκχύλισμα σκόνης κολοκύθας 10:1; εκχύλισμα σκόνης κολοκύθας 20:1 - Chem2Market GmbH

Εκχύλισμα σκόνης κολοκύθας 10:1; εκχύλισμα σκόνης κολοκύθας 20:1 - Chem2Market GmbH

Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Καρπός Παράγοντας εξαγωγής: αιθανόλη & νερό Φορέας: μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Cucurbita Moschata(Duch.) Οι κολοκύθες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, διαιτητικές ίνες και βιταμίνες. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Ασερόλα Φασόλι πεδίου Άλογο πεδίου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάνη Άλφα λιποϊκό οξύ Αμλά Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσουκνίδα ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο ΟΡΓΑΝΙΚΟ Τσάγκα ΟΡΓΑΝΙΚΗ Χλωρέλλα ΟΡΓΑΝΙΚΟ κράνμπερι ΟΡΓΑΝΙΚΟ γρασίδι κριθαριού ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίνσενγκ ΟΡΓΑΝΙΚΟ γκρέιπφρουτ ΟΡΓΑΝΙΚΟ λάχανο ΟΡΓΑΝΙΚο ροδακινό ΟΡΓΑΝΙΚο μύρτιλο ΟΡΓΑΝΙΚΟ σπαθόχορτο ΟΡΓΑΝΙΚΟ τζίντζερ ΟΡΓΑΝΙΚη κόμπα ΟΡΓΑΝΙΚΟ κουρκουμά ΟΡΓΑΝΙΚη πικραλίδα ΟΡΓΑΝΙΚο Μάιτακε
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΦΥΛΛΟΥ ΜΠΕΡΚΟΥ 4:1; εκχύλισμα σε σκόνη από μπερκε - Chem2Market GmbH

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΦΥΛΛΟΥ ΜΠΕΡΚΟΥ 4:1; εκχύλισμα σε σκόνη από μπερκε - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: για τρόφιμα Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: φύλλο Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό Φορέας: μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Betula pendula Η σημύδα είναι ένα δέντρο με χαρακτηριστικό λευκό φλοιό, των οποίων τα φύλλα και ο χυμός χρησιμοποιούνται στη naturopathy για τις αποτοξινωτικές και διουρητικές τους ιδιότητες. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Acerola Φασόλι πεδίου Φύκι πεδίου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάνη Άλφα λιποϊκό οξύ Αμλά Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΟΡΓΑΝΙΚΟ φύλλο σημύδας ΟΡΓΑΝΙΚΟ βραζιλιάνικο αμύγδαλο ΟΡΓΑΝΙΚΗ τσουκνίδα ΟΡΓΑΝΙΚΟ μπρόκολο ΟΡΓΑΝΙΚΟ τσάγκα ΟΡΓΑΝΙΚΗ χλωρέλλα ΟΡΓΑΝΙΚΗ κράνμπερι ΟΡΓΑΝΙΚΟ χόρτο κριθαριού
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΝΥΧΙ 2,7% ΧΑΡΠΑΓΟΣΙΔΕΣ; διάβολος - Chem2Market GmbH

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΝΥΧΙ 2,7% ΧΑΡΠΑΓΟΣΙΔΕΣ; διάβολος - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: μόνο για συμπληρώματα διατροφής Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & νερό Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Harpagophytum procumbens Η ρίζα του διαβόλου είναι ένα φυτό από τη νότια Αφρική, των οποίων οι ρίζες χρησιμοποιούνται στη φυσιοπαθητική λόγω των πιθανών αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων τους. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Ασερόλα Φασόλι πεδίου Φύλλο αλόγου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάνη Άλφα λιποϊκό οξύ Άμλα Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΒΙΟ Φύλλο σημύδας ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά ΒΙΟ Τσουκνίδα ΒΙΟ Μπρόκολο ΒΙΟ Τσάγκα ΒΙΟ Χλωρέλλα ΒΙΟ Κράνμπερι ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού ΒΙΟ Τζίνσενγκ ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ ΒΙΟ Λάχανο ΒΙΟ Ροδακινιά ΒΙΟ Μύρτιλο
Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική - Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική

Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική - Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή Χωρίς Σπόρους Βιολογική

Μαύρο Πιπέρι Το πιπέρι αναπτύσσεται ως μούρα στο τροπικό φυτό πιπεριού. Η πικάντικη γεύση προέρχεται από το συστατικό πιπερίνη. Το πιπέρι υπάρχει σε διάφορα χρώματα, μαύρο, λευκό και πράσινο. Το φυτό πιπεριού αναπτύσσεται κυρίως στην Ινδία. Το πιπέρι παράγεται στις περισσότερες τροπικές περιοχές. Εφαρμογή του Μαύρου Πιπεριού Το πιπέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε πιάτο. Ενισχύει τη γεύση του κρέατος και προσφέρει μια πικάντικη γεύση σε σούπες και πουρέ. Υγιεινές Ιδιότητες του Μαύρου Πιπεριού Η διεγερτική δράση της πέψης είναι η πιο σημαντική ιδιότητα του μαύρου πιπεριού, αλλά το μαύρο πιπέρι έχει και άλλες ιδιότητες. Το πιπέρι βελτιώνει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.
ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ 0,6% σελήνιο - Chem2Market GmbH

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ 0,6% σελήνιο - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: για τρόφιμα Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: βότανο Μέσο εξαγωγής: αιθανόλη & νερό Φορέας: μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Brassica nigra Η μαύρη μουστάρδα είναι ένα είδος μουστάρδας γνωστό για την πικάντικη γεύση της. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Ασερόλα Φασόλι πεδίου Φτερό πεδίου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάν Άλφα λιποϊκό οξύ Αμλά Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΒΙΟ Καρυδιά φύλλο ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά ΒΙΟ Τσουκνίδα ΒΙΟ Μπρόκολο ΒΙΟ Τσάγκα ΒΙΟ Χλωρέλλα ΒΙΟ Κράνμπερι ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού ΒΙΟ Τζίνσενγκ ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ ΒΙΟ Λάχανο ΒΙΟ Ροδακινιά ΒΙΟ Μύρτιλο ΒΙΟ Σπαθόχορτο ΒΙΟ Τζίντζερ ΒΙΟ Καλυμμένος φύκος ΒΙΟ Κουρκουμάς ΒΙΟ Ταραξάκος ΒΙΟ Μάιτακε
Βήτα γλυκάνη 70% από σκόνη βρώμης - Chem2Market GmbH

Βήτα γλυκάνη 70% από σκόνη βρώμης - Chem2Market GmbH

Απορροφητικός παράγοντας: αιθανόλη & νερό Φορέας: - Αριθμός CAS: CAS 9012-72-0 Η βήτα-γλυκάνη είναι μια μορφή διαλυτής ίνας που βρίσκεται στη βρώμη, το κριθάρι και τα μανιτάρια και είναι γνωστή για τα οφέλη της για την υγεία. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Ασερόλα Φασόλι πεδίου Φτερό πεδίου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάν Άλφα λιποϊκό οξύ Αμλά Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα Γλυκάνη ΒΙΟ Λάδι σημύδας ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά ΒΙΟ Τσουκνίδα ΒΙΟ Μπρόκολο ΒΙΟ Τσάγκα ΒΙΟ Χλωρέλλα ΒΙΟ Κράνμπερι ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού ΒΙΟ Τζίνσενγκ ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ ΒΙΟ Λάχανο ΒΙΟ Ροδακινό ΒΙΟ Μύρτιλο ΒΙΟ Σπαθόχορτο ΒΙΟ Τζίντζερ ΒΙΟ Κόμπος φύκια ΒΙΟ Κουρκουμάς ΒΙΟ Ταραξάκος ΒΙΟ Μάιτακε
Βιολογική Σκόνη Ντομάτας

Βιολογική Σκόνη Ντομάτας

Προέλευση Η ντομάτα είναι ένα φρούτο που προέρχεται από το φυτό ντομάτας (solanum lycopersicum). Σε μαγειρικούς όρους, η ντομάτα θεωρείται λαχανικό. Οι ντομάτες προήλθαν από τη Μεσοαμερική, όπου οι πρόγονοι των Αζτέκων και των Μάγια καλλιεργούσαν μικρές ποικιλίες. Το 1750, οι ντομάτες ήταν ακόμα κίτρινα φρούτα, αλλά μετά από αρκετές διασταυρώσεις έγιναν κόκκινες. Θρεπτικά Συστατικά Οι ντομάτες περιέχουν πολλή βιταμίνη C, καροτένια, βιταμίνες B1, B2 και B6. Περιέχουν επίσης τα μέταλλα κάλιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Η ντομάτα καταναλώνεται ως λαχανικό, είτε ζεστή είτε κρύα. Οι καλές ποιότητες της ντομάτας συγκεντρώνονται με την αποξήρανση και την επεξεργασία της σε κομμάτια, κόκκους ή σκόνη. Αυτά μπορούν να προστεθούν σε πολλά πιάτα. Εφαρμογές σκόνης αποξηραμένης ντομάτας: Ως superfood Μπορείτε να προσθέσετε σκόνη ντομάτας σε σάλτσες, σούπες και σε υγιεινά (αλμυρά) smoothies. Το υπέροχο με τη σκόνη ντομάτας είναι ότι αναμειγνύεται ιδανικά με μια σειρά από μεσογειακά βότανα, όπως: βασιλικό, σκόρδο, ρίγανη, δεντρολίβανο…
ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ) - ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ)

ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ) - ΒΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (ΕΕ)

Καταγωγή και Ιστορία του Χόρτου Κριθαριού: Το χόρτο κριθαριού είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται στην ΕΕ. Συγκομιδή χόρτου κριθαριού. Όταν το φυτό προετοιμάζεται για τη φάση αναπαραγωγής, συγκεντρώνονται όλα τα θρεπτικά συστατικά στους βλαστούς. Αυτή είναι η στιγμή της συγκομιδής. Επεξεργαζόμαστε αυτούς τους θρεπτικούς βλαστούς σε σκόνη χόρτου σιταριού. Το φυτό κριθαριού καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια και ήταν μία από τις πρώτες καλλιέργειες που εξημερώθηκαν για ανθρώπινη χρήση. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συγκομίζαν τόσο το κριθάρι όσο και τους νεαρούς βλαστούς, και στη Βίβλο υπάρχουν αναφορές για τη χρήση του φυτού κριθαριού ως σημαντική θρησκευτική προσφορά. Υγειονομικές Ιδιότητες του Χόρτου Κριθαριού και Εφαρμογές: Το χόρτο κριθαριού είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, σίδηρο, χαλκό, αμινοξέα, ένζυμα και χλωροφύλλη. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση ισχυρών οστών.
Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Προέλευση Σκόνης Κακάο Regular BIO: Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κακάο, από το οποίο παράγεται, μεταξύ άλλων, η σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάο χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τους κόκκους κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Forastero: Η σκόνη κακάο Regular BIO προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero.
Σκόνη Γάλακτος Λίπους (ΣΓΛ)

Σκόνη Γάλακτος Λίπους (ΣΓΛ)

Η σκόνη γάλακτος παρασκευάζεται με την ανάμειξη φυτικού λίπους και υψηλής ποιότητας αποβουτυρωμένου γάλακτος. Αυτό το μείγμα στη συνέχεια ξηραίνεται με ψεκασμό. Η σκόνη γάλακτος μπορεί να είναι πλήρης ή μόνο μερική υποκατάσταση σκόνης πλήρους γάλακτος. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε παρόμοια οργανοληπτικά, φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά. Αυτό επιτρέπει τη μείωση του κόστους ενώ διατηρείται η υψηλή ποιότητα. Συνήθως χρησιμοποιείται λάδι καρύδας ή φοινικέλαιο για να διασφαλιστεί η πιο κοινή περιεκτικότητα σε λίπος από 26 έως 28% στο προϊόν. Η Foodcom μπορεί να προμηθεύσει τους επιχειρηματικούς της εταίρους με FFMP και με άλλες περιεκτικότητες σε λίπος.
Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική - Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική

Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική - Σκόνη Elfenbankje Coriolus versicolor Βιολογική

Χαρακτηριστικά του μανιταριού Elfenbankje Το elfenbankje (Trametes versicolor) είναι ένα μανιτάρι και είναι ένας πολύ κοινός ετήσιος σαπρόφυτος οργανισμός (τροφοδοτείται από νεκρό ξύλο) σε κομμάτια και κλαδιά φυλλοβόλων δέντρων. Επιπλέον, το elfenbankje εμφανίζεται μερικές φορές και σε έλατα. Το elfenbankje αναπτύσσεται σε ομάδες με επικάλυψη και έχει μια λευκή άκρη με διάφορες χρωματιστές ζώνες στο εσωτερικό: (κόκκινο) καφέ, γκρι, μαυριδερό, λευκό και μπεζ. Οι στέρεες, αεροδυναμικές καπάκια του elfenbankje έχουν μέγεθος 3-8 εκ. και συνήθως δεν είναι παχύτερες από 2 χιλιοστά. Επεξεργασία σε σκόνη Elfenbankje Το elfenbankje είναι ένα μανιτάρι που αναπτύσσεται όλο το χρόνο. Κατά τη συγκομιδή, τα elfenbankjes συλλέγονται σε διάφορα δάση. Μετά τη συγκομιδή, το elfenbankje κόβεται σε κομμάτια για να στεγνώσει στη συνέχεια στον φούρνο. Μετά από αυτή τη διαδικασία, επεξεργάζεται σε μια λεπτή σκόνη elfenbankje. Υγιεινές ιδιότητες της σκόνης Elfenbankje Τα μανιτάρια γενικά περιέχουν...
Εκχύλισμα σκόνης καρότου 4:1 - Chem2Market GmbH

Εκχύλισμα σκόνης καρότου 4:1 - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: για τρόφιμα Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: ρίζα Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό Φορέας: μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Daucus Carota Sativa Οι καρότα είναι πλούσια σε βήτα-καροτένιο και βιταμίνες. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Acerola Φασόλι πεδίου Άλογο πεδίου Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάνη Άλφα λιποϊκό οξύ Amla Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΒΙΟ Φύλλο σημύδας ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά ΒΙΟ Τσουκνίδα ΒΙΟ Μπρόκολο ΒΙΟ Τσάγκα ΒΙΟ Χλωρέλλα ΒΙΟ Κράνμπερι ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού ΒΙΟ Τζίνσενγκ ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ ΒΙΟ Λάχανο ΒΙΟ Ροδακινό ΒΙΟ Μύρτιλο ΒΙΟ Σπαθόχορτο ΒΙΟ Τζίντζερ ΒΙΟ Κόμπος φύκια ΒΙΟ Κουρκουμάς ΒΙΟ Ταραξάκος ΒΙΟ Μάιτακε
Βιολογική σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού

Βιολογική σκόνη πρωτεΐνης μπιζελιού

Η πρωτεΐνη μας προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένα μπιζέλια για να διασφαλιστεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Αυτή η πρωτεΐνη χρησιμοποιείται συχνά στη διατροφή αθλητών, καθώς και σε τρόφιμα, φόρμουλες και συμπληρώματα διατροφής.
Εκχύλισμα σκόνης λαχανίδας Βρυξελλών 4:1; σκόνη λαχανίδας Βρυξελλών - Chem2Market GmbH

Εκχύλισμα σκόνης λαχανίδας Βρυξελλών 4:1; σκόνη λαχανίδας Βρυξελλών - Chem2Market GmbH

Ποιότητα: για τρόφιμα Επιστημονική Ονομασία: Brassica oleracea L. Τα λαχανάκια Βρυξελλών, γνωστά και ως λαχανάκια Βρυξελλών, είναι ένα λαχανικό που αποτελείται από μικρές πράσινες λάχανα και είναι γνωστό για τη ελαφρώς πικρή γεύση του και τις υγιεινές του ιδιότητες. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Γλυκό Πιπέρι Σκόνη Λεπτό μειωμένο σε σπόρους Βιολογικό

Γλυκό Πιπέρι Σκόνη Λεπτό μειωμένο σε σπόρους Βιολογικό

Πιπεριά (Capsicum annuum) Η Σκόνη Γλυκιάς Πιπεριάς με Χαμηλή Γονιμότητα Βιολογική είναι ένα προϊόν με χαμηλή γονιμότητα, που σημαίνει ότι διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σποράς αυτού του προϊόντος. Η Σκόνη Γλυκιάς Πιπεριάς με Χαμηλή Γονιμότητα Βιολογική προορίζεται μόνο για χρήση στην κουζίνα.
Εκχύλισμα σκόνης θυμαριού 20:1; εκχύλισμα σκόνης θυμαριού 4:1 - Chem2Market GmbH

Εκχύλισμα σκόνης θυμαριού 20:1; εκχύλισμα σκόνης θυμαριού 4:1 - Chem2Market GmbH

Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Βότανο Εκχυλιστικός παράγοντας: αιθανόλη & νερό Φορέας: μαλτοδεξτρίνη Επιστημονική ονομασία: Thymus vulgaris L. Ο Θυμάρι είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται στην κουζίνα για τη πικάντικη γεύση του. Εκτιμάται για τα οφέλη του στην παραδοσιακή ιατρική. Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα. Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001. Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα: Ασερόλα Φασόλι πεδίου Άλογο φασόλι Αφρικανικό μαύρο φασόλι Ελεκαμπάν Άλφα λιποϊκό οξύ Άμλα Αγκινάρα Ασβαγκάντα Ασταξανθίνη Βαλεριάνα Μπαμπού Βήτα γλυκάνη ΒΙΟ Φύλλο σημύδας ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά ΒΙΟ Τσουκνίδα ΒΙΟ Μπρόκολο ΒΙΟ Τσάγκα ΒΙΟ Χλωρέλλα ΒΙΟ Κράνμπερι ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού ΒΙΟ Τζίνσενγκ ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ ΒΙΟ Λάχανο ΒΙΟ Ροδακινό ΒΙΟ Μύρτιλο ΒΙΟ Σπαθόχορτο ΒΙΟ Τζίντζερ
Βιολογική Σκόνη Μπανάνας - Βιολογική Σκόνη Μπανάνας

Βιολογική Σκόνη Μπανάνας - Βιολογική Σκόνη Μπανάνας

Μπανάνες Η σκόνη μπανάνας είναι φτιαγμένη από ώριμες μπανάνες Cavendish, βιολογικά καλλιεργημένες στον Ισημερινό. Συνήθως υπάρχει μια περίοδος 18 μηνών μεταξύ της γονιμοποίησης και της συγκομιδής, αν και το σταθερά ζεστό κλίμα, οι συχνές βροχοπτώσεις και η γόνιμη γη επιτρέπουν στις μπανάνες να αναπτύσσονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως συγκομίζονται σε εβδομαδιαία βάση. Οι μπανάνες συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται χωρίς τη χρήση θέρμανσης. Έτσι, διατηρούνται οι θρεπτικές τους αξίες σε βέλτιστο επίπεδο. Η σκόνη μπανάνας είναι ένα superfood και δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, γεύσεις ή χρωστικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα. Σκόνη μπανάνας, βιταμίνη βόμβα Οι μπανάνες περιέχουν φυσικά μεγάλες ποσότητες βιταμινών C και B6, καθώς και το μέταλλο κάλιο και την ουσία καροτένιο. Λόγω της μεγάλης ποσότητας θρεπτικών συστατικών, η σκόνη μπανάνας είναι δημοφιλής στους χορτοφάγους. Επιπλέον, η σκόνη είναι πλούσια σε άμυλο. Ασβέστιο, ιώδιο, σίδηρος, χαλκό…
Βιολογική Πούδρα Μακά 4 Ρίζες - Αγορά Βιολογικής Πούδρας Μακά 4 Ρίζες; | Χονδρική | VehGroshop

Βιολογική Πούδρα Μακά 4 Ρίζες - Αγορά Βιολογικής Πούδρας Μακά 4 Ρίζες; | Χονδρική | VehGroshop

Σούπερ τροφή από τις Άνδεις: Η Μακά είναι δημοφιλής στους ιθαγενείς πληθυσμούς των περουβιανών Άνδεων. Η Μακά είναι ένα μικρό ριζικό λαχανικό από το φυτό Μακά, που καλλιεργείται την άνοιξη και αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3500 μέτρων. Παραδοσιακά ενσωματωμένη στη διατροφή των ντόπιων, η ρίζα Μακά έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη "σούπερ τροφή". Χαρακτηριστικά: Η Μακά έχει μια πλούσια γεύση βύνης, που συνδυάζεται καλά με το κακάο, μια άλλη "σούπερ τροφή". Ως πλήρης πρωτεΐνη, η Μακά προσφέρει 19 αμινοξέα, 4 διαφορετικά αλκαλοειδή, 20 διαφορετικά λιπαρά οξέα, μια πληθώρα ασβεστίου και μια ποικιλία βιταμινών όπως C, E, B1 (Θειαμίνη) και B2 (Ριβοφλαβίνη). Καλλιέργεια: Οι ωμές ρίζες Μακά καλλιεργούνται με τη μέθοδο 5-ετούς εναλλαγής χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων. Η Μακά μας είναι ένα μείγμα από 4 διαφορετικές ρίζες: 25% κόκκινη, κίτρινη, μωβ και μαύρη με ένα μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Επιλεγμένες με το χέρι για την καλύτερη ποιότητα.
Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα - Αγορά Βιολογικής Σκόνης Ασβαγκάντα; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Ασβαγκάντα - Αγορά Βιολογικής Σκόνης Ασβαγκάντα; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ασβαγκάντα-σκόνη: Η σκόνη ασβαγκάντα παρασκευάζεται από τις ρίζες του φυτού Withania Somnifera, το οποίο αναπτύσσεται φυσικά σε όλο τον κόσμο. Η σκόνη ασβαγκάντα έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και ξηρό άρωμα. Έχει ήπια, αλλά ελαφρώς πικρή γεύση. Η ασβαγκάντα περιέχει πολλές χρήσιμες θρεπτικές συνιστώσες, συμπεριλαμβανομένων αλκαλοειδών, χολίνης, λιπαρών οξέων, αμινοξέων και σακχάρων.
Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική - Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική

Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική - Κανέλα Σεϊλόνης Σκόνη CUA Χαμηλών Λιπαρών Βιολογική

Κανέλα σε σκόνη Ceylon CUA kiemarm Η κανέλα (cinnamomum verum) είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των βλαστών του δέντρου κανέλας. Στη δυτική κουζίνα, η κανέλα χρησιμοποιείται συνήθως ως αρωματική ουσία σε γλυκά πιάτα. Η κανέλα προέρχεται αρχικά από τροπικές χώρες. Ο θάμνος κλαδεύεται δύο έως τρεις φορές το χρόνο. Η κανέλα σε σκόνη Ceylon είναι λεπτή, ζεστή και ευχάριστη.
Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου - Να Αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου - Να Αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Μπρόκολου; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ποιοτική Σκόνη Μπρόκολου BIO Η σκόνη μπρόκολου BIO από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συχνά συσκευάζονται στην Ευρώπη. Το βιολογικό σήμα ποιότητας σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.